Kansas

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Kansas

Nekretnina na prodaju u Kansasu

Kansas graniči sa sjeverom sa zemljom Nebraska; istočno s Missourijom; na jugu s Oklahomom; i na zapad s Coloradom

Ako se preselite u državu ili već živite ovdje, ako tražite nekretninu na prodaju u Kansasu, ako se želite preseliti od zakupa do kupca, nastavite čitati naš članak kako biste saznali više o tome kako prognoze nekretnina utječu na vaše ciljeve.

Kansas tržište nekretnina trenutno je bolje za prodavače nekretnina za prodaju u Kansasu. Na tržištu ima manje kuća, a potrebne cijene i dalje rastu.

Međutim, u veljači 2018. godine, prodaja kućanstava smanjena je za nekoliko postotnih bodova. Ovo nije bila dobra vijest za kuće koji žele prodati.

Stručnjaci izračunavaju kako će se svojstva Kansasa početi povećavati, kako proljeće napreduje, uz potražnju za sve većim cijenama.

To znači da će domovi postati skuplji tijekom godina, tako da je sada najbolje vrijeme za kupnju nekretnine za prodaju u Kansasu, ako si to možete priuštiti.

Dva grada Kansasa nalaze se na popisu 150 najboljih gradova koji žive u SAD-u.

Grad Wichite bio je na 77. mjestu, dok je grad Overland Park bio na 8. mjestu.

Ukupni poredak Overland Parka bio je prilično dobar, ali ovaj grad je također uspio doći do prvih pet u kategoriji jeftinijih rente.

Ali ovaj je trenutak dobar trenutak za kupnju nekretnine za prodaju u Kansasu. Cijene su u porastu, ali trenutno je još uvijek moguće pronaći pristupačne domove koji su u izvrsnom stanju.

2018. tržište nekretnina u Kansasu može biti dobro za prodavače, ali to ne znači da kupci neće moći pronaći kuću svojih snova.

Cijena kuća mogla bi polako i trajno rasti tijekom cijele godine. Ipak, još uvijek su povoljne cijene ovisno o onome što tražite.

 Ako razmišljate o pronalaženju nekretnina za prodaju u Kansasu, trebate znati da je to država s puno otvorenih prostora, sunčanih neba i malog prometa. No, rast radnih mjesta u Kansasu zaostaje za susjednim državama za manje od 1%, a država je suočena s značajnim proračunskim manjkovima od 2012. godine.

Ovo stavlja državu na 34. mjesto u Sjedinjenim Državama za stanovništvo i na 31. mjestu za rast populacije. S druge strane, neki od najmanjih gradova u državi koji ubrzano opadaju populacije nude besplatne kuće i druge poticaje onima koji žele preseliti i izgraditi kuću. Ti uznemireni gradovi uključuju Ellsworth, Atwood, Lincoln, Minneapolis i Marquette

Wichita je najveći grad u Kansasu, s populacijom od preko 670.000 ljudi u podzemnoj željeznici, zove se "Air Capital of the World" jer je domaćin nekoliko zrakoplovnih tvrtki. Ostale vodeće industrije uključuju poljoprivredu, proizvodnju stoke i preradu govedine, energiju i industrijske minerale.

  •  
    Prelazak u Kansas. Ekspatrirajte i živite u Kansasu.

      Smješten na američkom Srednjem zapadu, s oko 2800 000 stanovnika, Kansas je jedna od federalnih država koja pripada SAD-u s jedinstvenom i zasebnom poviješću. Mjesto koje i danas podvlači korijene jedne od multietničkih populacija na svijetu, sposobne očarati svakoga tko je posjeti, kako zbog s ...

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 9551

Prodaja Kućica na splavu, Kansas, Allen County, Topeka, Topeka

890,693.72HRK
Prodaja
Kućica na splavu

67 m²
Super deal u suncanoj Floridi! (10 minuta od plaze). Kada vi ili neko od vasih: Klijenata, Rodjaka, Prijatelja ili Poznanika planira preseljenje/inve...
UNAVAILABLE
Cod. 9549

Prodaja 3 sobe, Kansas, Anderson County, Wichita, Wichita

944,670.13HRK
Prodaja
3 sobe

111 m²
Florida! -----> Vasa investicija/ stan u Majamiju! Kada vi ili neko od vasih: Klijenata, Rodjaka, Prijatelja ili Poznanika planira preseljenje/inves...
UNAVAILABLE
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB